נוסעים ליפן? קראו את כל ההנחיות המעודכנות לפני ההזמנה.
Mitsui Garden Hotel Gotanda
Mitsui Garden Hotel Gotanda
Mitsui Garden Hotel Gotanda
Mitsui Garden Hotel Gotanda
Mitsui Garden Hotel Gotanda
Mitsui Garden Hotel Gotanda
Mitsui Garden Hotel Gotanda

הוסר מהמועדפים

8.8

מצוין

3,790 חוות דעת

3,790 חוות דעת

ניקיון79
חנויות16
ארוחת בוקר15
תצוגת מפה

8.9

מצוין

ציון דירוג המיקום

מיקום מצוין
יוצא מן הכלל להליכה
מקומות במרחק הליכה
Gotandafureaimizubehiroba

160 מטר

megurogawa MINNA no ILLUMI

180 מטר

TSUTAYA (Shinagawa)

370 מטר

תחנת הרכבת Gotanda

180 מטר

אתרים מבוקשים
מגדל טוקיו

4.1 ק"מ

מעבר שיבויה

4.4 ק"מ

מייג'י ג'ונגו

6.2 ק"מ

גינזה

6.4 ק"מ

פארק שינג'וקו גיואן

6.9 ק"מ

האתרים הקרובים ביותר
Nitaki Uokin

40 מטר

Soregashi Sakaba

230 מטר

Shimazu Family Old Residence

420 מטר

Tazaemon

430 מטר

Yakushi-ji Temple Tokyo Betsuin

450 מטר

Mitsui Garden Hotel Gotanda

2-2-6 Higashi-Gotanda, Shinagawa, Shinagawa, טוקיו, יפן, 141-0022 - תצוגת מפה

התחילו את הטיול כמו שצריך עם לינה במקום אירוח זה, שמציע אינטרנט אלחוטי (Wi-Fi) חינם בכל החדרים. עם מיקום נוח בShinagawa שבטוקיו, מקום לינה זה מציב אתכם קרוב לאטרקציות ואפשרויות אכילה מרתקות. אל תעזבו לפני שתבקרו באתר המפורסם מקדש סנסוג'י. עם דירוג 3 כוכבים, מקום לינה איכותי זה מספק לאורחים גישה למסאז', מסעדהו ספא במקום.

נבחרים

נקי ומצוחצח

מרחק של 170 מטרים מתחבורה ציבורית

קבלה 24 שעות ביממה

ארוחת בוקר מצוינת

נוף מצוין

היגיינה פלוס

מקום אירוח זה מציע את אמצעי ההיגיינה הבטיחותיים הבאים.מידע נוסף
מאפייני בטיחות
צוות מיומן בכללי הבטיחות
בדיקת חום לאורחים ולצוות
צפו בכל מוצרי הנוחות
ציוד מניעה
מחטא ידיים
Free face masks
ציוד חיטוי
בריאות ורפואה
ערכת עזרה ראשונה
רופא/אחות בקריאה

מתקנים

Wi-Fi חופשי בכל החדרים

קבלה 24 שעות ביממה

אחסון מזוודות

צ'ק-אין/אאוט ללא מגע

ספא

מסעדות

אזור עישון

חנויות

מקום האירוח הזה מבוקש במיוחד!

26 מטיילים הזמינו היום.

תמורה ביחס למחיר8.7
מרחק ממרככז העיר0 km
דירוג מיקום8.9
נמל תעופה הקרובשדה התעופה Haneda Airport (HND)
מרחק מנמל התעופה9.8 ק"מ

חדרים זמינים ב-Mitsui Garden Hotel Gotanda

חדר זוגי עם מיטה זוגית קומפורט- לא מעשנים (Comfort Double Non-Smoking)
...
  • גודל החדר: 18 מ"ר / 194 רגל
  • נוף: עיר
  • מיטה זוגית אחת
הזינו תאריכים לצפייה במחירים
חדר סופריור זוגי- לא מעשנים (Superior Double Non-Smoking)
...
  • גודל החדר: 18 מ"ר / 194 רגל
  • נוף: עיר
  • מיטה זוגית אחת
הזינו תאריכים לצפייה במחירים
חדר סופריור עם מיטות טווין- לא מעשנים (Superior Twin Non-Smoking)
...
  • גודל החדר: 24 מ"ר / 258 רגל
  • נוף: עיר
  • 2 מיטות יחיד
הזינו תאריכים לצפייה במחירים
חדר בינוני עם מיטות טווין- לא מעשנים (Moderate Twin Non-Smoking)
...
  • גודל החדר: 24 מ"ר / 258 רגל
  • נוף: עיר
  • 2 מיטות יחיד
הזינו תאריכים לצפייה במחירים
חדר זוגי moderate לא מעשנים (Moderate Double Non-Smoking)
...
  • גודל החדר: 18 מ"ר / 194 רגל
  • נוף: עיר
  • מיטה זוגית אחת
הזינו תאריכים לצפייה במחירים
Moderate Queen Non-Smoking
...
  • גודל החדר: 18 מ"ר / 194 רגל
  • נוף: עיר
  • מיטה זוגית אחת
הזינו תאריכים לצפייה במחירים
Moderate Twin Room with 3 Single Beds - Non-Smoking
...
  • גודל החדר: 24 מ"ר / 258 רגל
  • נוף: עיר
  • 3 מיטות יחיד
הזינו תאריכים לצפייה במחירים
Room
...
  • גודל החדר: 18 מ"ר / 194 רגל
  • ללא עישון
הזינו תאריכים לצפייה במחירים
Comfort Double Room
...
  • גודל החדר: 18 מ"ר / 194 רגל
  • ללא עישון
  • מיטה זוגית אחת
הזינו תאריכים לצפייה במחירים
Moderate Twin Room
...
  • גודל החדר: 24 מ"ר / 258 רגל
  • ללא עישון
  • 2 מיטות סמי-זוגיות
הזינו תאריכים לצפייה במחירים

שאלות נפוצות

מהם זמני הצ'ק-אין והצ'ק-אאוט ב- Mitsui Garden Hotel Gotanda?

צ'ק-אין החל מ- 15:00, וצ'ק-אאוט עד 11:00. אפשר לבקש צ'ק-אין מוקדם או צ'ק אאוט מאוחר במהלך ההזמנה, בכפוף לזמינות. אורחים המבצעים צ'ק-אין או צ'ק-אאוט לפני או אחרי הזמנים המיועדים לכך עלולים להיות מחויבים בעלות נוספת. מקום האירוח מלון מציע שירות אחסון מזוודות לארחים לפני הצ'ק-אין ולאחר הצ'ק-אאוט. דלפק הקבלה תמיד פתוח, ביום או בלילה.

יש ארוחת בוקר ב- Mitsui Garden Hotel Gotanda?

התעוררו ל בופה ב- Mitsui Garden Hotel Gotanda. מבוגרים יכולים ליהנות מארוחת בוקר ללא תוספת תשלום עם עלות נוספת בסך 1850 JPY אם אינה כלולה כבר במחיר החדר. תוכלו לחסוך בעלויות ארוחת בוקר באמצעות אגודה על ידי הזמנת חדר עם ארוחת בוקר, אשר לרוב כלול במחיר נמוך יותר מאשר רכישה ב מלון.

מה אפשרויות האכילה ב Mitsui Garden Hotel Gotanda?

Mitsui Garden Hotel Gotanda מציע מסעדה במקום לנוחיותכם. ארוחות מסוג בופה מוגשות במהלך שעות הפעילות.

מה מדיניות העישון ב- Mitsui Garden Hotel Gotanda?

Mitsui Garden Hotel Gotanda אוסר על עישון בכל החדרים, אך מתיר אישור באזורים מיועדים לכך.

מה תחנת הרכבת, מטרו או אוטובוס הקרובה ביותר ל- Mitsui Garden Hotel Gotanda?

תחנת הרכבת, מטרו או אוטובוס הקרובה היא תחנת הרכבת Gotanda, הנמצאת במרחק 180 מ' מ- Mitsui Garden Hotel Gotanda.

איזה מסעדות יש בקרבת Mitsui Garden Hotel Gotanda?

מסעדות כמו Setagaya, Tometeba Gotandaו Uokin Gotanda פופולריות באזור Mitsui Garden Hotel Gotanda שידועה בשם Shinagawa.

אילו מקומות שופינג פופולריים בקרבת Mitsui Garden Hotel Gotanda?

בזכות מיקומו באזור Shinagawa, Mitsui Garden Hotel Gotanda קרוב לאפשרויות שופינג מעולות כמו Ohsaki New City, Ikedayama Park Galleryו Kitashinagawa Shopping Street.

איזה אטרקציות פופולריות יש ליד Mitsui Garden Hotel Gotanda?

אורחים ב- Mitsui Garden Hotel Gotanda יכולים להגיע בקלות ל- Gotandafureaimizubehiroba, Yakushi-ji Temple Tokyo Betsuinו O Art Museum שבאזור Shinagawa.

אילו אתרי טבע פופולריים בקרבת Mitsui Garden Hotel Gotanda?

אתרי טבע קרובים ל- Mitsui Garden Hotel Gotanda כוללים את Senzokuike Parkו Oifuto Central Seaside Park dog run, שנמצא גם הוא באזור Shinagawa.

תצוגת מפה

גלו את הסביבה

דירוג מקום האירוח|השוואה ל- 5,038 מקומות אירוח ב- טוקיו
ראו את כל הדירוגים
דירוג ניקיון
10/9.2
דירוג תמורה ביחס למחיר
10/8.7
דירוג ממטיילים בזוג
10/9
דירוג שירות
10/9
טוב יותר מ-
97
%
מתוך טוקיו מקומות אירוח
טוב יותר מ-
96
%
מתוך טוקיו מקומות אירוח
טוב יותר מ-
96
%
מתוך טוקיו מקומות אירוח
טוב יותר מ-
95
%
מתוך טוקיו מקומות אירוח
דירוג כללי:

8.9

מצוין
3,764 חוות דעת
ניקיון
9.2
מתקנים
8.9
מיקום
8.9
קראו את כל חוות הדעת >
עוד על Mitsui Garden Hotel Gotanda

עוד על Mitsui Garden Hotel Gotanda

Mitsui Garden Hotel Gotanda

לעולם לא תחמיצו אפילו אטרקציה אחת בטוקיו עם לינה בMitsui Garden Hotel Gotanda. יהיה לכם קל להתמצא בטוקיו בזכות שהייה במלון הזה, שממוקם ממש בלב העיר.
כל השירותים המסופקים על ידי Mitsui Garden Hotel Gotanda יבטיחו שהייה נעימה לכל המטיילים. לעולם לא תאבדו קשר עם החברים שלכם, בזכות אינטרנט אלחוטי (Wi-Fi) חינם לאורך כל השהייה. קבלו תמיד את הסיוע שאתם צריכים עם שירותי דלפק הקבלה הכוללים כספותו אחסון מזוודות. המלון מציע אפילו קמין אש לאווירה חמימה בלילות הקרים.
מכבסהו שירות כביסה במלון יסייעו לכם לשמור על בגדי החופשה נקיים כך שלא תצטרכו לארוז הרבה. מתקני נוחות בחדר כוללים ניקיון חדר יומי, כדי שתוכלו להירגע וליהנות מהשהייה. כל הצרכים הקטנים של הרגע האחרון יכולים להיות מטופלים על ידי חנויות נוחות מבלי שתצטרכו ללכת לשום מקום. לנוחיות ובריאות כל האורחים, העישון אסור בכל רחבי המלון.
העישון מותר רק באזור בעישון המיועדים לכך.
מבחר רחב של מוצרים מוצעים בחדרי האירוח של Mitsui Garden Hotel Gotanda. מלון מספק וילונות האפלה, סידור מצעיםו מיזוג אוויר בחלק מהחדרים לנוחיות כל האורחים. מתקני בידור בחדר זמינים בחלק מהחדרים וכוללים כבליםו טלוויזיה. מלון מספק לאורחים גם מקרר, שקיות תה, קפה נמס, בקבוק מיםו ערכת קפה או תה בחלק מהחדרים.
מוצרי רחצה חשובים לא פחות משאר מתקני החדר, ובמלון תמצאו כלי רחצה, מגבתו מייבש שיער בחלק מהחדרים.


מקומות לאכול ודברים לעשות

כל בוקר יכול להיפתח עם ארוחת בוקר טעימה המוצעת בMitsui Garden Hotel Gotanda. מבחר אפשרויות אכילה נוחות וטעימות מחכות לכם במלון, לכל זמן בו תרגישו רעבים. מכונות אוטומטיות זמינות 24 שעות ביממה, כדי שתוכלו ליהנות מחטיפים בכל עת.
יום במלון יכול להיות לא פחות מהנה מיום בחוץ עם פעילויות הפנאי שיש בMitsui Garden Hotel Gotanda. סיימו את ימי החופשה כמו שצריך במסאז'ו ספא. קניית מזכרות לכם ולמי שמחכה לכם בבית לא תיקח הרבה זמן בחנויות.


בסביבת מקום האירוח

חוו את כל האתרים והאטרקציות של טוקיו עם Mitsui Garden Hotel Gotanda בתור בסיס המוצא שלכם. מגדל טוקיו במרחק 4.1 ק"מ, וזוהי אחת מנקודות התיירות המפורסמות ביותר לטייל ולצלם בהן.


סיבות לשהות כאן

מצאו תמורה נהדרת ביחס למחיר כאן, עם דירוג גבוה יותר מ- 95% ממקומות הלינה בעיר.
המתקנים במלון מדורגים גבוה יותר מ- 97% משאר מקומות הלינה בעיר.
הציון של המלון גבוה יותר ב- 96% עבור ניקיון.

הצג פחות

מתקנים ומוצרי נוחות

מצוין
מתקנים

8.9

המתקנים הכי מדוברים

ניקיון

34 אזכורים

ארוחת בוקר

16 אזכורים

אוכל וארוחות

8 אזכורים

אינטרנט

אזכור אחד

שפות מדוברות
  • אנגלית
  • יפנית
גישה לאינטרנט
  • Internet services
  • Wi-Fi חופשי בכל החדרים
  • אינטרנט LAN
  • רשת אלחוטית באזורים ציבוריים
אטרקציות ופינוקים
  • ספא
  • עיסוי
ניקיון ובטיחות
  • Free face masks
  • איטום חדרי האירוח לאחר החיטוי
  • בדיקת חום לאורחים ולצוות
  • הסרת כלים משותפים
  • חוצצי מיגון באזורים הציבוריים
  • חיטוי החדר בין שהיות
  • חיטוי החדרים במהלך השהייה
  • חיטוי יומי
  • חיטוי יומי בכל החדרים
  • מודד חום גוף
  • מוצרי ניקוי אנטי-בקטריאליים
  • מחטא ידיים
  • מטבח וכלי מטבח שעברו חיטוי
  • מים חמים, מצעים וכביסה
  • מסיכות לצוות העובדים
  • ערכת עזרה ראשונה
  • צוות מיומן בכללי הבטיחות
  • ציוד חיטוי
  • רופא/אחות בקריאה
  • ריחוק חברתי של מטר אחד לפחות
  • שירותי חיטוי וניקיון מקצועיים
  • שירות תשלום ללא מגע
  • תצורת אכילה בטוחה
מזון, שתייה וחטיפים
  • מטבח
  • מכונת מכירה אוטומטית (שתייה/ממתקים)
  • מסעדות
שירותים ונוחיות
  • Air conditioning in public area
  • Grooming service
  • Heating in public area
  • Ironing service
  • Terrace
  • אזור עישון
  • אח
  • אחסון מזוודות
  • חנויות
  • חנות נוחות
  • כספות
  • מכבסה
  • מעלית
  • מקום אירוח ללא עישון
  • נגישות לאנשים עם מוגבלות
  • ניקיון חדר יומי
  • צ'ק-אין/אאוט ללא מגע
  • שירותי כביסה
נגישות
  • CCTV in common areas
  • Fire extinguisher
  • Non-smoking rooms
  • Safety/security feature
  • Smoke alarms
  • אבטחה 24 שעות ביממה
  • ידידותי לחיות מחמד
  • קבלה 24 שעות ביממה
  • גישה לכיסא גלגלים
זמין בכל החדרים
  • ללא עישון
  • מגבות
  • מיזוג אוויר
  • מייבש שיער
  • מים מינרליים חינם
  • מקרר

אוכל ומסעדות

אפשרויות ארוחת בוקר
  • אמריקאי
מסעדות באתר
タント タント ザ ガーデンズ
  • מטבח: איטלקי
  • תפריט: בופה, אה-לה-קרטה

מיקום

2-2-6 Higashi-Gotanda, Shinagawa, Shinagawa, טוקיו, יפן, 141-0022
מצוין
מיקום

8.9

נמלי תעופה בסביבה
  • שדה התעופה Haneda Airport (HND)
    9.8 ק"מ 23דקות נסיעה
  • שדה התעופה הבינלאומי Narita International Airport (NRT)
    62.5 ק"מ 1.0-שעות נסיעה
תחבורה ציבורית
  • תחנת הרכבת Gotanda
    180 מטר
  • תחנת הרכבת Osaki
    640 מטר
בתי חולים ומרפאות
  • Yokoo Clinic
    1.1 ק"מ
חנות נוחות
  • במקום
משיכת מזומנים
  • ATM
    180 מטר 3 דקות הליכה

מה בסביבה

אתרים מבוקשים
  • מגדל טוקיו
    4.1 ק"מ
  • מעבר שיבויה
    4.4 ק"מ
  • מייג'י ג'ונגו
    6.2 ק"מ
  • גינזה
    6.4 ק"מ
  • פארק שינג'וקו גיואן
    6.9 ק"מ
  • בנייני ממשלה טוקיו מטרופוליטן
    7.8 ק"מ
  • פארק אואנו
    11.0 ק"מ
  • Asakusa
    11.7 ק"מ
  • מקדש סנסוג'י
    11.9 ק"מ
  • מגדל עץ השמיים טוקיו
    12.2 ק"מ
אתרים מרכזיים בקרבת מקום
  • Nitaki Uokin
    40 מטר
  • Gotandafureaimizubehiroba
    160 מטר
  • megurogawa MINNA no ILLUMI
    180 מטר
  • תחנת הרכבת Gotanda
    180 מטר
  • Soregashi Sakaba
    230 מטר
  • TSUTAYA (Shinagawa)
    370 מטר
  • Shimazu Family Old Residence
    420 מטר
  • Tazaemon
    430 מטר
  • Yakushi-ji Temple Tokyo Betsuin
    450 מטר
  • O Art Museum
    590 מטר
המרחקים המוצגים הם מרחקי קו ישר. מרחקי הנסיעה בפועל עשויים להשתנות.

מדיניות מקום האירוח

ילדים ומיטות נוספות

האפשרות למיטות נוספות תלויה בסוג החדר שבו בחרתם. לפרטים נוספים נא בדקו את התפוסה בכל חדר.

כל הילדים מתקבלים בברכה.

אחרים
  • ילדים בגיל 6 שנים ומטה יכולים לשהות בחינם בשימוש במיטות קיימות. מקום האירוח לא מציע מוצרי נוחות נוספים (מגבות, מברשת שיניים, כותונת לילה וכו') לילדים נוספים.
  • בהזמנת יותר מ-5 חדרים, מדיניות שונה ותשלומים נוספים עשויים לחול.

כמה עובדות מועילות

צ'ק-אין/צ'ק-אאוט
  • צ'ק-אין מ15:00
  • צ'ק-אין עד01:00
  • צ'ק-אאוט עד11:00
להכיר את הסביבה
  • מרחק ממרכז העיר0 km
  • משך זמן הנסיעה לנמל התעופה בדקות35
תוספות
  • עלות ארוחת הבוקר (כאשר אינה כלולה במחיר החדר)1850 JPY
  • עלות יומית עבור שימוש באינטרנט אלחוטי/קווי0 JPY
מקום האירוח
  • חדרים/קומות ללא עישוןYes
  • מספר הקומות16
  • מספר המסעדות1
  • מספר החדרים370
  • מתח רשת החשמל בחדרים100
  • השנה בה נבנה בית המלון2018

ביקורות על Mitsui Garden Hotel Gotanda מאורחים אמיתיים

מובא מטעם אורחים מאומתים של Agoda
ניקיון9.2
מתקנים8.9
מיקום8.9
שירות9.0
תמורה ביחס למחיר8.7
דירוג גבוה לטוקיו
דירוג
9+ יוצא מן הכלל (759)
8+- מצויין (220)
7-8 טוב מאוד (183)
6-7 טוב (46)
6 ומטה - מתחת לציפיות (57)
תקופה בשנה
מרץ - מאי (248)
יונ - אוג (240)
ספט - נוב (380)
דצמ - פבר (397)
כל סוגי המטיילים (3,764)
כל סוגי החדרים
כל השפות

חוות דעת על 

מציג 1,265 הערות מאורחים אמיתיים
12345
10.0
יוצא מן הכלל
Irean מקנדה
זוג
Moderate Queen Non-Smoking
שהה 10 לילות ב- ינואר 2019

Convenient clean modern great staff!”

I would definetely recommend Mtsui hotel gotanda. My husband and i stayed there for 11 days in Jan. It is super super convenient which is important when u do so much walking already in japan (2-3 min walk to JR subway, lots of GOOD food 5-10 min walk away), right next to Remy shopping mall and convenient stores. Because the subway is so close to the hotel if we want to drop things off after shopping or take a break and go out again its easy. Room size is decent we had a double bed a coffee table and even a love seat couch in the room, so pretty good size considering in japan the rooms are usually smaller. The toilet did emit a smell at certain times. We loved that the complimentary onsen we used it every day and it was so relaxing especially after long days of walking. Customer service was available in english, it was prompt and so helpful! Iwase one of the receptionists helped us book our onsen and resturants, she was so kind and friendly, Thank you! We will def stay again.

נחוותה חוות דעת בתאריך 03 פברואר 2019

צפייה במבצעי חדר

Dear Irean Thank you for staying at Mitsui Garden Hotel Gotanda. We are very happy that you can use the hotel comfortably. Also, thank you for praising the staff. I'm sorry. The smell of the toilet will investigate the cause. I hope to stay at Mitsui Garden Hotel Gotanda again when I visit Japan. Best regards, Mitsui Garden Hotel Gotanda Accommodation manager

נמסרה תגובה בתאריך 10 פברואר 2019
Mitsui Garden Hotel Gotanda
10.0
יוצא מן הכלל
Cecilia מקנדה
זוג
חדר זוגי עם מיטה זוגית קומפורט- לא מעשנים
שהה 3 לילות ב- ספטמבר 2019

Great location with almost anything you need within walking distance. Good value for money. ”

Excellent location can be reached by JR green line. With lots to eat closeby, Tokyu and Muji are just minutes away. Great hotel amenities including coin laundry and a clean public bath (although they get busy most of the times I went). The day and night lookout views from the 15/F reception area are gorgeous. Room size is not bad by Japan standard. It is clean. My only complaint is the foul smell in the bathroom. Good that there is fabric / air refresher for use in the closet. All in all, I still recommend Mitsui Garden Gotanda.

נחוותה חוות דעת בתאריך 05 אוקטובר 2019

צפייה במבצעי חדר

Dear Guest, Thank you very much for staying with us at Mitsui Garden Hotel Gotanda this time and taking the time to share your valuable feedback and evaluation with your detail. We are very honored to receive your compliments. We are happy to hear that you found our hotel welcoming and comfortable during your visit. We are very happy to see that you had such great interactions with our staff. On the other hand we apologize for cleanliness of the room and we are very sorry that it made you uncomfortable and troubled you. We definitely take this important feedback into our consideration for our higher quality service as a Mitsui Garden Hotel Brand. we will try to elucidate the cause and use it comfortably.We try to insure the best quality service for all of our guest's and your feedback is the best way for us to improve moving forward. We will continue to strive to satisfy our customers. Once again, we appreciate your feedback and we hope you have the opportunity to welcome you ba

הצג עוד
Mitsui Garden Hotel Gotanda
10.0
יוצא מן הכלל
Bahar
זוג
Moderate Queen Non-Smoking
שהה 6 לילות ב- אפריל 2019

Stop the search...this is the perfect place”

We stayed here for 7 nights. Everything was perfect; our room was clean, beautiful and comfortable, staff members were just amazing. Almost everyone speaks English in this hotel. Location, is the best; literally next to a JR station. This means with a JR pass travel to and from the hotel is a breeze. TIP: If it is your first time in Tokyo, trust me , you do not want to stay close to one of the big stations. You have a 7/11 and a Lawson just next door, I cannot recommend this place more. Hopefully we get to go back there again.

נחוותה חוות דעת בתאריך 28 אפריל 2019

צפייה במבצעי חדר

Thank you for having chosen at Mitsui Garden Hotel Gotanda from among a number of hotels and taking time to review of the hotel. We are pleased to hear that you were satisfied the comfort of our room and the convenience facilities. We believe that your comment will help other overseas guests to look for accommodation in Tokyo. We hope you were able to enjoy the convenient location and the great food as Tokyo, which is quite convenient to go to main sightseeing spots by walk and train. Our front desk is always ready to assist guests with transportation needs. Once again, we sincerely appreciate the comment you gave us. It would be very grateful if you stay at our hotel on your next exploraion of Japan. Sincerely Yours, Mitsui Garden Hotel Gotanda Front Office Manager

נמסרה תגובה בתאריך 30 אפריל 2019
Mitsui Garden Hotel Gotanda
10.0
יוצא מן הכלל
Cecilia מקנדה
זוג
Moderate Queen Non-Smoking
שהה 4 לילות ב- אוקטובר 2019

Great location, staff and amenities”

Green and red train lines, supermarket, convenient stores and good choice of eateies are all within minutes. Shinagawa, Shibuya, Harajuku, Shinjuku, Tokyo Station, Ginza and Asakusa are all within 10-30 mins train ride. Staff are friendly and helpful. We stored our luggage free there between stays when we travelled to Kyoto and Yudanaka. The public bath on the top floor, the open sitting area on the 15/F and the self-served coin laundry all added to our enjoyment for our stay. Housekeeping did a great job tidying and cleaning our room everyday. We highly recommend this hotel. Surely will come back.

נחוותה חוות דעת בתאריך 13 אוקטובר 2019

צפייה במבצעי חדר

Dear Guest, Thank you very much for staying with us at Mitsui Garden Hotel Gotanda this time and taking the time to share your valuable feedback and evaluation with your detail. We are very honored to receive your compliments. We are happy to hear that you found our hotel welcoming and comfortable during your visit. We are very happy to see that you had such great interactions with our staff. We try to insure the best quality service for all of our guest's and your feedback is the best way for us to improve moving forward. We will continue to strive to satisfy our customers. Once again, we appreciate your feedback and we hope you have the opportunity to welcome you back in the future visit. Mitsui Garden Hotel Gotanda Front Office Manager.

נמסרה תגובה בתאריך 29 אוקטובר 2019
Mitsui Garden Hotel Gotanda
10.0
יוצא מן הכלל
Ho מהונג קונג
זוג
חדר סופריור זוגי- לא מעשנים
שהה 4 לילות ב- דצמבר 2018

Great Gem at a good price”

We stayed in 3 hotels over 2 weeks and Mitsui Garden(Gotunda) provided a great experience. The most notable perks of this hotel is listed below: 1. A quiet but close to central location. 2. The public bath is amazing, there is an outdoor one too. 3. The reception staff is the most helpful and professional I've met in Japan. (Props to their English skills and good for first time japan travelers.) 4. Room cleaning/ amenities was enough and the reception had a nice warm touch. They have won a long time customer for my future stays in Tokyo region.

נחוותה חוות דעת בתאריך 05 ינואר 2019

צפייה במבצעי חדר

Dear Guest Thank you for staying with us at Mitsui Garden Hotel Gotanda.We sincerely appreciate your comments shared and evaluation with details.We are very happy to hear that you found our hotel to be convenient for your travel. Our hote is located in 3 minutes from Gotanda station. And we have public bath on the 16th floor. The front is on the 15th floor with city view. If you have a chance to come back to Tokyo area in the future,we hope you will choose us as your accommodation again.Sincerely,Mitsui Garden Hotel Gotanda Front office manager.

נמסרה תגובה בתאריך 20 ינואר 2019
Mitsui Garden Hotel Gotanda
10.0
יוצא מן הכלל
Kan מקנדה
קבוצה
Moderate Twin Room with 3 Single Beds - Non-Smoking
שהה 4 לילות ב- אוקטובר 2019

יוצא מן הכלל”

The location of this hotel is pretty convenient, close to Toei subway line and JR train line. About 10 min subway ride to Ginza, 20 min to Shinjuku. There is a hot bath on site with outdoor portion which we really enjoyed. There are many food options around the area, also including multiple convenient stores and a supermarket. Rooms are small but clean. The safe box in our room had some glitches but the hotel staff were very quick at fixing them. This location has a sizable commuting crowd, try to avoid morning rush hour if possible as you will be squished into the subway/train carts like sardines.

נחוותה חוות דעת בתאריך 01 נובמבר 2019

צפייה במבצעי חדר

Dear Guest, Thank you very much for staying with us at Mitsui Garden Hotel Gotanda this time and taking the time to share your valuable feedback and evaluation with your detail.We are glad to hear that you were satisfied with our convenient location which is one of the selling points. We believe that your comment will help other overseas guests to look for accommodation in Tokyo. We hope you were also able to enjoy the historical location and great food as Tokyo. We will continue to strive to satisfy our customers. Once again, we appreciate your feedback and we hope you have the opportunity to welcome you back in the future visit. Thank you once again, and we look forward to welcoming you again to the Mitsui Garden Hotel Gotanda in future. Sincerely Yours, Mitsui Garden Hotel GotandaFront Office Manager

נמסרה תגובה בתאריך 11 נובמבר 2019
Mitsui Garden Hotel Gotanda
10.0
יוצא מן הכלל
Kai מטייוואן
נסיעת עסקים
חדר בינוני עם מיטות טווין- לא מעשנים
שהה 6 לילות ב- פברואר 2019

Very convenient hotel”

The hotel is located in JR Gotanda for a five minutes walk. There is a two floor supermarket at the JR station and Lawson convenient store just behind the hotel. Rooms are very big, nice clean and quiet. I can't even hear the noise from people walking in the hallway. The Wifi will be abit clouded during peak time, I hope this problem can be solved by upgrading wifi devices. There are nice sofa and desk to chat at the Reception at 15F and Japanese hot water Spa at 16F. I would recommended friends to stay here if they can get a good price within the budget.

נחוותה חוות דעת בתאריך 12 מרץ 2019

צפייה במבצעי חדר

Dear Guest, Thank you for having chosen at Mitsui Garden Hotel Gotanda from among a number of hotels and high score for our services. We are glad to hear that you were satisfied with our convenient location which is one of the selling points. Our hotel is conveniently located only 2-5 minute walk from the nearest station and easy to access for shopping and eating. We are very sorry about the Wi-Fi services. We will share your feedback to the other staffs to improve the quality standards of our hotel. Again, we appreciate your precious comment. We are very looking forward to welcoming you again. Sincerely Yours, Mitsui Garden Hotel Gotanda Front office Manager

נמסרה תגובה בתאריך 13 מרץ 2019
Mitsui Garden Hotel Gotanda
10.0
יוצא מן הכלל
RAJKUMAR מסינגפור
משפחה עם ילדים קטנים
Moderate Queen Non-Smoking
שהה 3 לילות ב- יוני 2019

Nice hotel with decent size rooms”

Well, this was my first trip to Japan and the very first impression - the size of the room was a shocker to me. It was tiny and anyone have issues with limited space might feel uneasy. But based on the previous reviews, comparatively this hotel rooms are bigger and that makes me wonder about the rest. Nice location, brand new and clean. Italian breakfast daily. I would definitely recommend if its a short 1 or 2 nights of stay. Just a minute of walking gets you to Remy (a shopping mall) that connects to Gotanda station at level 4. There is a 24 convenient shop right at the hotel building.

נחוותה חוות דעת בתאריך 04 יולי 2019

צפייה במבצעי חדר

Thank you for having chosen at Mitsui Garden Hotel Gotanda from among a number of hotels and taking time to review of the hotel. We are pleased to hear that you were satisfied the comfort of our room and the convenience facilities. We believe that your comment will help other overseas guests to look for accommodation in Tokyo. We hope you were able to enjoy the convenient location and the great food as Tokyo, which is quite convenient to go to main sightseeing spots by walk and train. Our front desk is always ready to assist guests with transportation needs. Thank you again and we certainly hope that your time at Mitsui Garden Hotel Gotanda was a memorable one. We look forward to welcoming you back again in future. Sincerely Yours, Mitsui Garden Hotel Gotanda Front Office Manager

נמסרה תגובה בתאריך 07 יולי 2019
Mitsui Garden Hotel Gotanda
10.0
יוצא מן הכלל
Eva מאוסטרליה
מטייל בודד
חדר זוגי moderate לא מעשנים
שהה 4 לילות ב- אפריל 2019

Will come back again! ”

The location of this hotel is fantastic. It’s away from the busy sites like Shinjuku or Shibuya so the rates are a little bit cheaper. But you can still easily go anywhere in Tokyo by Yamanote Line. The reception staff was very friendly and speaks fluent English, especially the girl called Iuase (hope I remember her name correctly). The room is clean & nice. I stayed there for total five nights. Supermarket, restaurants and public transports are all within 5 mins walk. For sure I will come back here again next time when I visit Tokyo!

נחוותה חוות דעת בתאריך 17 אפריל 2019

צפייה במבצעי חדר

Thank you for having chosen at Mitsui Garden Hotel Gotanda from among a number of hotels and taking time to review of the hotel. We are happy to hear that you found our hotel welcoming and comfortable during your visit. We are very happy to see that you had such great interactions with our staff. We try to insure the best quality service for all of our guest's and your feedback is the best way for us to improve moving forward. Once again, we sincerely appreciate the comment you gave us. It would be very grateful if you stay at our hotel on your next exploraion of Japan. Sincerely Yours, Mitsui Garden Hotel Gotanda Front Office Manager

נמסרה תגובה בתאריך 21 אפריל 2019
Mitsui Garden Hotel Gotanda
10.0
יוצא מן הכלל
Keun מדרום קוריאה
מטייל בודד
חדר בינוני עם מיטות טווין- לא מעשנים
שהה לילה אחד ב- דצמבר 2019

יוצא מן הכלל”

1. Not far from the subway station. It was about 5min walk. There are plenty of shops and restaurants near the hotel so no worry about starving... 2. The lobby is on the 15th floor which is unusal, but the city view from the lobby was really cool. The staffs were kind and the free coffee was really good. 3. The room was cozy and clean. They offer a lot of amenities which was pretty helpful. Also, they have a nice spa on the 16th floor. I enjoyed the city view, resting in the hot bath outdoor.

נחוותה חוות דעת בתאריך 23 דצמבר 2019

צפייה במבצעי חדר

Dear Guest, Thank you very much for staying with us at Mitsui Garden Hotel Gotanda this time and taking the time to share your valuable feedback and evaluation with your detail. We also appreciate your detailed review of the hotel. We are very glad to hear that you were very satisfied. We believe that your comment will help other overseas guests to look for accommodation in Tokyo. We will continue to strive to satisfy our customers. Once again, we appreciate your feedback and we hope you have the opportunity to welcome you back in the future visit. Mitsui Garden Hotel Gotanda Front Office Manager.

נמסרה תגובה בתאריך 10 ינואר 2020
Mitsui Garden Hotel Gotanda
10.0
יוצא מן הכלל
Mabel מסינגפור
משפחה עם ילדים גדולים יותר
חדר זוגי moderate לא מעשנים
שהה 4 לילות ב- ינואר 2019

5D4N Twin Room & Moderate Room”

We love this hotel...upon arrival at Gotando Station, locating the hotel is a breeze; its just around the corner after Tokyu / Remy Mall. Just adjacent to the hotel is Lawson which you can use the back door of the hotel and Lawson to avoid getting caught in the rain/snow. Reception is on the 15 Floor, very cool with a 'fake' fireplace and a balcony for relaxing. Free drink available at all times. Checkin was quick and efficient. We love the Onsen too.. very zen look and very new. The only area that we believe has improvement is the breakfast at Tanto Tanto... the dishes are the same every morning. Can get quite tired of the dishes if too many days with the same food. Overall very pleasant stay and will love to return again.

נחוותה חוות דעת בתאריך 15 ינואר 2019

צפייה במבצעי חדר

Dear Guest Thank you for staying with us at Mitsui Garden Hotel Gotanda.We sincerely appreciate your comments shared and evaluation with details.We are very happy to hear that you found our hotel to be convenient for your travel. However, we are so sorry about breakfast. We have to improve and have discussed with restaurant staff. If you have a chance to come back to Tokyo area in the future,we hope you will choose us as your accommodation again.Sincerely,Mitsui Garden Hotel Gotanda Front office manager.

נמסרה תגובה בתאריך 20 ינואר 2019
Mitsui Garden Hotel Gotanda
10.0
יוצא מן הכלל
Vy מארה"ב
זוג
Moderate Queen Non-Smoking
שהה 4 לילות ב- מאי 2019

Five stars!”

The Mitsui in Gotanda was our best and most favorite stay while in Japan for 10 days. Hotel and room was clean and as pictured and described. Employees were very nice and helpful! A few minutes walk from the train station and many shops and restaurants. The attached Lawson was also so convenient. I would absolutely stay here again on my next visit to Tokyo!

נחוותה חוות דעת בתאריך 09 יולי 2019

צפייה במבצעי חדר

Thank you for having chosen at Mitsui Garden Hotel Gotanda from among a number of hotels and taking time to review of the hotel. We are pleased to hear that you were satisfied the comfort of our room and the convenience facilities. We believe that your comment will help other overseas guests to look for accommodation in Tokyo. We hope you were able to enjoy the convenient location and the great food as Tokyo, which is quite convenient to go to main sightseeing spots by walk and train. Our front desk is always ready to assist guests with transportation needs. Thank you again and we certainly hope that your time at Mitsui Garden Hotel Gotanda was a memorable one. We look forward to welcoming you back again in future. Sincerely Yours, Mitsui Garden Hotel Gotanda Front Office Manager

נמסרה תגובה בתאריך 10 יולי 2019
Mitsui Garden Hotel Gotanda
10.0
יוצא מן הכלל
ritsuko מארה"ב
זוג
חדר בינוני עם מיטות טווין- לא מעשנים
שהה 3 לילות ב- פברואר 2019

Great location to explore Tokyo”

Just 3 min. walk from Gotanda station, very central and convenient location. Tokyu store mall REMI which is just around the corner has great grocery and deli section. You can take their elevators to 4th floor to get to Gotanda station to avoid pedestrian overpass. Room was clean, good beds, lobby upstairs is nice.

נחוותה חוות דעת בתאריך 13 פברואר 2019

צפייה במבצעי חדר

Dear Guest Thank you for staying with us at Mitsui Garden Hotel Gotanda.We sincerely appreciate your comments shared and evaluation with details.We are very happy to hear that you found our hotel to be convenient for your travel. Our hotel is located only 3 minutes by walk from JR Yamanote Line, Toei Asakusa Line and Tokyu Ikegami Line. And we have front desk and lobby at the 15th floor with city view. If you have a chance to come back to Tokyo area in the future,we hope you will choose us as your accommodation again.Sincerely,Mitsui Garden Hotel Gotanda Front office manager.

נמסרה תגובה בתאריך 15 פברואר 2019
Mitsui Garden Hotel Gotanda
10.0
יוצא מן הכלל
Tina
קבוצה
Moderate Queen Room
שהה 12 לילות ב- ספטמבר 2019

Very nice hotel in a great location”

The hotel was very nice, clean facilities, decent sized rooms, very convenient location. The nice thing about this hotel is that it is very close to the train station but far enough from the main hustle and bustle of central Tokyo to be quieter. Good number of restaurants within walking distance. I would stay here again.

נחוותה חוות דעת בתאריך 10 אוקטובר 2019

צפייה במבצעי חדר

Dear Guest, Thank you very much for staying with us at Mitsui Garden Hotel Gotanda this time and taking the time to share your valuable feedback and evaluation with your detail. We are glad to hear that you were satisfied with our convenient location which is one of the selling points. Our hotel is close to the Yamanote line and Asakusa lines and has excellent access to the city center, making it a very convenient location for business and sightseeing. We are very honored to receive your compliments. We are very glad to hear that you were very satisfied. We believe that your comment will help other overseas guests to look for accommodation in Tokyo. We will continue to strive to satisfy our customers. Once again, we appreciate your feedback and we hope you have the opportunity to welcome you back in the future visit. Mitsui Garden Hotel Gotanda Front Office Manager.

הצג עוד
Mitsui Garden Hotel Gotanda
10.0
יוצא מן הכלל
Maria
משפחה עם ילדים גדולים יותר
חדר זוגי עם מיטה זוגית קומפורט- לא מעשנים
שהה 3 לילות ב- יולי 2019

Fantastic”

Love the hotel, our room, the cleanliness, the amenities, comfortable bed, pillows and blanket- the location of the hotel. The accessibility to the train station, supermarket, a mall on top of the supermarket called Remy (Gotonda), restaurants and the wonderful staff who were very welcoming and very professional. Their willingness to help is a major plus. Great hotel!

נחוותה חוות דעת בתאריך 12 יולי 2019

צפייה במבצעי חדר

Thank you for choosing Mitsui Garden Hotel Gotanda and we are pleased that you were impressed with Mitsui Garden Hotel Gotanda.With regards to the location, the hotel is conveniently located to Gotanda station of JR and Metro by 2-3 minutes’ walk. As you know, our hotel is located in Gotanda so that in location is very convenient for your stay in Tokyo and making it very easy to travel and go anywhere.Again, thank you for having your time to offering valuable opinion and high score for our services. We hope your visit again Tokyo. Sincerely Yours, Mitsui Garden Hotel Gotanda Front Office Manager

נמסרה תגובה בתאריך 14 יולי 2019
Mitsui Garden Hotel Gotanda
10.0
יוצא מן הכלל
ChihFeng מטייוואן
משפחה עם ילדים קטנים
Moderate Twin Room with 3 Single Beds - Non-Smoking
שהה 7 לילות ב- אוגוסט 2019

יוצא מן הכלל”

The location was excellent with local supermarket, beef rice and ramen shops around. The morning buffet with actual honeycomb was amazing and delicious. The hotel provided free roof floor spa with unbelievable Tokyo night view. The front desk staff were very nice and fluent in English. The air-con provided enough cooling during our August stay and we were able to combine three beds together to form two queen size beds width for 2 adults and 2 children. We would love to stay there again in our next visit.

נחוותה חוות דעת בתאריך 23 ספטמבר 2019

צפייה במבצעי חדר

Dear Guest, Thank you very much for staying with us at Mitsui Garden Hotel Gotanda this time and taking the time to share your valuable feedback and evaluation with your detail. We are very honored to receive your compliments. We are glad to hear that you were satisfied with our convenient location which is one of the selling points. The hotel is about a 3-minute walk from Gotanda Station on the JR Yamanote Line, Toei Asakusa Line and Tokyu Ikegami Line. The location is convenient for both business and sightseeing. We are happy to hear that you found our hotel welcoming and comfortable during your visit. We try to insure the best quality service for all of our guest's and your feedback is the best way for us to improve moving forward. We will continue to strive to satisfy our customers. Once again, we appreciate your feedback and we hope you have the opportunity to welcome you back in the future visit. Mitsui Garden Hotel Gotanda Front Office Manager.

הצג עוד
Mitsui Garden Hotel Gotanda
9.6
יוצא מן הכלל
Stephen
משפחה עם ילדים גדולים יותר
חדר בינוני עם מיטות טווין- לא מעשנים
שהה 4 לילות ב- יוני 2019

Good hotel for value”

I stayed in the hoter for 4 nights, and overall the experience was great. The hotel’s receptionist was great, and could speak english well. The rooms are well organised and clean. One downside is that the location of the hotel was a but futher to the sightseeing spots, but shopping districts like shibuya and harajuku is just 10 minutes away from the hotel. Its also best to avoid going to the hotel in peak hours, as the yamanote line will be very crowded. Furthermore, access from gotanda station to hotel was really close. Another one is that the hotel should put more washing machines for laundry, as most of the time its fully occupied. Nonetheless, its a good hotel which has great value,and would stay again in my next visit to japan!

נחוותה חוות דעת בתאריך 19 יוני 2019

צפייה במבצעי חדר

Thank you very much for your fabulous comment and we are very glad that you enjoyed having stayed at Mitsui Garden Hotel Gotanda. We are pleased to hear that you were satisfied the comfort of our room and the convenience facilities. We believe that your comment will help other overseas guests to look for accommodation in Tokyo. We hope you were able to enjoy the convenient location and the great food as Tokyo, which is quite convenient to go to main sightseeing spots by walk and train. Our front desk is always ready to assist guests with transportation needs. Thank you again and we certainly hope that your time at Mitsui Garden Hotel Gotanda was a memorable one. We look forward to welcoming you back again in future. Sincerely Yours, Mitsui Garden Hotel Gotanda Front Office Manager

נמסרה תגובה בתאריך 22 יוני 2019
Mitsui Garden Hotel Gotanda
10.0
יוצא מן הכלל
Donna מהונג קונג
זוג
חדר זוגי עם מיטה זוגית קומפורט- לא מעשנים
שהה 2 לילות ב- מרץ 2019

New hotel great location. Very good for value”

Second time staying at this hotel. It’s on the yamanote line and u can access everywhere within 20-30mins. There’s a department store next to hotel. Their supermarket opens till 1am. U can grab bfast there with great bakery all at ¥100. Hot bath is provided as well which would b great place to relax after a long day out. Will definitely stay at this hotel again next time. Only downside is the lift a bit slow but it doesn’t bother us too much.

נחוותה חוות דעת בתאריך 14 מרץ 2019

צפייה במבצעי חדר

Dear Guest, Thank you for staying with us at Mitsui Garden Hotel Gotanda. Your feedback is appreciated and will be used for future purposes. In regards to your feedback, we are pleased to hear that you liked our location as well as our 'spa', which made you to consider us again for any future visit. Although, we cannot control the people flow on the lifts, we ask any guests with no remaining charges to take advantage of our 'quick check-out' service in order to avoid hassles and people traffic at front desk. We appreciate your business, and hope to see you again on your future visit to Tokyo. Best regards, Mitsui Garden Hotel Gotanda Front Reception Manager

נמסרה תגובה בתאריך 16 מרץ 2019
Mitsui Garden Hotel Gotanda
10.0
יוצא מן הכלל
Rocco מארה"ב
קבוצה
חדר סופריור עם מיטות טווין- לא מעשנים
שהה 4 לילות ב- מרץ 2019

Clean rooms, comfortable facilities great location ”

1st time in the country and was quite please with this find, very happy with the process of getting the rooms, the appearance of the building in general was superb. Would recommend to anyone traveling to book here

נחוותה חוות דעת בתאריך 05 אפריל 2019

צפייה במבצעי חדר

Thank you for staying at Mitsui Garden Hotel Gotanda and taking the time to provide the review for your recent stay. We are pleased to hear that you were satisfied the comfort of our room and the convenience facilities. We believe that your comment will help other overseas guests to look for accommodation in Tokyo. We hope you were able to enjoy the convenient location and the great food as Tokyo, which is quite convenient to go to main sightseeing spots by walk and train. Our front desk is always ready to assist guests with transportation needs. Once again, we thank you for the comment you gave us and are very much looking forward to welcoming you back again in the future. Sincerely Yours, Mitsui Garden Hotel Gotanda Front Office Manager

נמסרה תגובה בתאריך 06 אפריל 2019
Mitsui Garden Hotel Gotanda
10.0
יוצא מן הכלל
Marie מקנדה
זוג
Moderate Queen Room
שהה 7 לילות ב- פברואר 2019

Great hotel!”

We stayed a whole week at the Mitsui Garden Hotel Gotanda in February and we were very pleased with this choice. The location close to the Yamanote Line and the Asakusa Line was perfect to visit Tokyo. There were plenty of restaurants (japanese, indian, thai, italian) and groceries in the area. The staff was dedicated and helpful. The room was spotless and well organized. The public onsen was more than appreciated, especially outside. This hotel is certainly a gem in Tokyo.

נחוותה חוות דעת בתאריך 02 מרץ 2019

צפייה במבצעי חדר

Dear Sir/Madam, Thank you for having chosen at Mitsui Garden Hotel Gotanda from among a number of hotels and taking time to review of the hotel. We are glad to hear that you had a great stay with us, our convenient location, our hotel staff and our 16th floor spa. Once again, we thank you for the comment you gave us and are very much looking forward to welcoming you back again in the future. Sincerely Yours, Mitsui Garden Hotel Gotanda Front Office Manager

נמסרה תגובה בתאריך 08 מרץ 2019
Mitsui Garden Hotel Gotanda
12345
זהו מקום אירוח מבוקש מאד. אל תחמיצו!

חזרה לתוצאות החיפוש

בחרו חדר

|

לצאת